Et julemirakel – Nå har vi lokale!

Denne siden vil bli oppdatert med mer informasjon når det foreligger.

I dag 27.11.18 ble det publisert en sak om den inkluderende julaftenfesten vi har planlagt i år. Dette resulterte i at vi ble kontaktet av et styremedlem i Vestfoldhallen, Fix Arena om at deres lokaler ble stilt til vår disposisjon. Dette er vi umåtelig takknemlige for! Videre nå har vi størst behov for støtte i form av mat og eventuelt økonomisk støtte til mat osv.

Kontonummer: 1506.17.43984

Det er mange måter folk kan bidra på. For eksempel kan man gi bort julemat, alkoholfri drikke, gaver, julepynt og annet. Per nå er det mest prekære mat. Vi har sett for oss å servere pinnekjøtt til middag, riskrem til dessert og kaker inntil kaffen.

Vi har i våre estimat regnet at det kan komme rundt 20 personer, noe som betyr at det er behov for omtrent 8 kg pinnekjøtt, 5 kg kålrabi, 1 kg gulrot og 1,5 kg poteter. Dette tilsvarer omtrent kr 1500,-

Som ved alle arrangementer er det behov for frivillige. Vi har ikke behov for veldig mange, men det er ideelt om noen kan ha ansvaret på kjøkkenet, rydding, stelle i stand, dele ut gaver, sørge for at folk har noen å prate med og mye mer.

Hva vi har

  • Gaver: Vi har 2 gavekort fra fjordline samt noe klær fra Univern og ulikt krimsenkrams fra Frøken Johnsen.
  • Lokale: Fix Arena.
  • Mat: Ikke fått noe støtte til dette.
  • Pynt: Vi har noe pynt.
  • Annet:

Kontakt

Sondre Bogen-Straume kan kontaktes på sondre@taleror.no 

Sponsorer

  • Fjordline: Sponset med to gavekort på cruise for opptil 4 personer med en verdi på kr. 2000,- per gavekort.
  • Fix Arena: Har valgt å la oss bruke deres lokaler på julaften. Lokalene har kjøkken og spiseværelse.
  • Univern: Sponser med ulike klær til damer og herrer.
  • Extend Art of Dance: har gitt økonomisk støtte til mat og dessert.
  • Frøken Johansen brukt og nytt: Sponser med ulike gaver.

Kommentarer

Legg igjen en kommentar